Blíží se grand finále!

23.11.2023

Ve čtvrtek 14. prosince se v pražském Žofíně uskuteční galavečer, na němž se dozvíme výsledky celorepublikového finále jak v hlavních kategoriích PwC Firma roku 2023 a MONETA Živnostník roku 2023, tak v doprovodných kategoriích.

Letos se do podnikatelských soutěží registrovalo celkově více než 2 600 firem a živnostníků. Krajská kola byla přehlídkou neuvěřitelných příběhů a ukázkou podnikatelské píle a nadšení. Celorepublikové finálové poroty byly doslova napěchované skvělými firmami i živnostníky, kteří by si rozhodně zasloužili stát na stupních vítězů. Komu se to skutečně podaří se dozvíme již brzy. Záznam ze Žofína bude vysílat Česká televize 22. prosince.

V předchozích letech se na nejvyšší příčku podařilo vyšplhat například dnes světovému výrobci nemocničních a pečovatelských lůžek Linet, softwarové společnosti Avast nebo výrobci vesmírných technologií Frentech Aerospace. Ze živnostníků dnes už asi každý zná Lindu Vavříkovou a její Firmu na zážitky Allegria nebo Angel Wings Rehany Ježkové vyrábějící oblečení a doplňky pro nošení dětí na těle.

Do podnikatelských soutěží PwC Firma roku a MONETA Živnostník roku se může zapojit v podstatě každý živnostník a většina u nás podnikajících firmem. Je to jednoduchá cesta, jak ukázat svůj potenciál a propagovat vlastní podnikání. Největší podnikatelské klání v České republice dlouhodobě propaguje malé a střední podnikání všech druhů a ve všech regionech.

V rámci slavnostního galavečera na Žofíně budou vyhlášeny také doprovodné kategorie Živnostník roku Srdcař, Inovátor roku, Nejlepší rodinná firma roku a Podnikatelské stříbro.

Volné vstupenky na Žofín je možné zakoupit zde.