Kdo bude reprezentovat kraj? Známe postupující finalisty!

15.8.2023

Zbývá už jen málo do startu krajských kol 18. ročníku podnikatelských soutěží o titul Firma roku 2023 a Živnostník roku 2023! Nyní již známe ty, kteří letos na podzim dostanou příležitost představit porotě svůj příběh, cestu a především toho správného podnikavého ducha.

O prestižní Ceny Hospodářských novin se letos již tradičně utká v každém kraji 10 firem a 10 živnostníků. Vítěze krajských kol poté uvítáme na finálovém večeru na Žofíně. A i když se podmínky a celý svět podnikání již několikrát proměnil, ocenění těch nejlepších má stále smysl. „Ukázat dobré příklady firem a podnikatelů, kteří ve svých oborech něco dokázali, dokázali něco mimořádného, hrají podle pravidel, a mohou tak být nejen inspirací pro ostatní byznysmeny, ale také pro lidi, kteří o podnikání teprve uvažují,“ shrnuje  šéfredaktor Hospodářských novin Jaroslav Mašek.

Sledujte shortlisty jednotlivých krajů zde na webu v sekci Výsledky 2023!

Vyhlášení krajských výsledků podnikatelských soutěží o titul Firma roku a Živnostník roku je jedinečnou komunikační příležitostí pro tuzemské podnikatele. Zároveň se snažíme poukázat na důležitost kvalitní veřejné debaty na téma podnikání v České republice. Chceme upozorňovat na vynikající firmy a živnostníky, kteří odvádějí skvělou práci a vytvářejí hodnoty, jež jsou přínosem pro jejich zákazníky i svobodnou společnost. 

A kdo se stane krajským vítězem a bude reprezentovat v celostátním finále? Na to si ještě chvíli počkáme. Krajská kola budou probíhat od 7. září do 26. října.